Of je wel of niet gefascineerd wordt door het leven op andere planeten, Ufo’s en alle complottheorieën, er is altijd tijd voor ontspanning nodig. Tijd voor ontspanning kun je zeker vinden in het spelen van slot games met een ruimte thema met free spins no deposit. Je kunt hier volledig op ingaan en met een beetje geluk win je er ook nog eens geld mee. Hieronder bespreken we een aantal slot games met de ruimte als thema.

NRVNA Slot

Je waant je in de ruimte tijdens het spelen op NRVNA Slot. Niet alleen de graphics zijn volledig op het gevoel van je in de ruimte bevinden toegespitst, ook de muziek geeft je dat echte sciencefiction gevoel. De inzet start al vanaf een cent met €150,- als maximum. Natuurlijk moet je je er bewust van zijn dat hoe lager je inzet is, hoe lager het rendement zal zijn. Je winst wordt vertaald naar munten die vervolgens op basis van de muntwaarde wordt omgerekend naar valuta. Je speelt met 30 lijnen en 12 gloeiende symbolen. Er zijn 2 Wild symbolen, een ster en een diamant. De diamant geeft je extra spins en de ster kan ieder ander symbool vervangen. Van de tien standaard symbolen zijn er 5 symbolen met een hogere waarde en 5 symbolen met een lagere waarde. De symbolen met een hogere waarde zijn de kers, de 7, de bel, klaver en een hoefijzer. Met uitzondering van de diamant, speel je van links naar rechts. 2+ kersen en 3+ van de reguliere symbolen zorgen voor een winnende lijn. De winst wordt hoger met meer winnende combinaties op meerdere lijnen. Vanaf 3 diamant symbolen krijg je extra spins. Voor 3 diamanten zijn dit 10 spins, voor 4 diamanten 15 spins en voor 5 diamanten zelfs 30 spins.

De slot When Pigs Fly

Het When Pigs Fly Slot is een grappig vormgegeven slot waarbij varkens de ruimte ingaan. Je winst wordt in munten en valuta weergegeven waardoor je meteen weet hoe je ervoor staat. De inzet start met €0,50 tot €100,-. Door de lage inzet is deze slot laagdrempelig. Het Wild symbool is het enige speciale symbool in dit spel en kan op elke positie ingezet worden. Het spel werkt met 12 symbolen waarvan het When Pigs Fly Symbool de meeste en de 10 de laagste waarde heeft. Je speelt van links naar rechts en hebt een winnende combinatie te pakken als je vanaf de eerste rol een combinatie van 3 symbolen hebt. Re-spins ontgrendelen extra rollen. Meerdere winnende combinaties op verschillende winlijnen vergroten je winst.

De slot Starbust

Houd je van eenvoud en snelheid met een sterrig karakter, dan is Starburst de slot voor jou. Het grafisch ontwerp is fantastisch terwijl het minimalistische design je weinig van het spel afleidt. Je speelt met vijf rollen en maximaal 10 winlijnen waarbij je zelf bepaalt hoeveel winlijnen je inzet. Met de maximale inzet van €100,- kun je maar liefst €50.000,- winnen. De slot speelt makkelijk en is ook voor de beginnende speler heel goed te begrijpen.